torstai 23. lokakuuta 2014

Askartelua, Paskartelua..

Kun purettiin vanha varasto meidän pihalta, löydettiin sieltä monta vanhaa ikkunaa. Nyt sain ensimmäisen ikkunan putsattua ja sehän oli tosi kivan näköinen. Alkuperäinen idea oli laittaa se olkkarin seinälle ja siihen meidän hääkuvia, mutta kun sain ikkunan kiinni seinään, totesin, että KUKA HALUAA TUIJOTTAA KOKO AJAN OMAA NAAMAA!? En minä ainakaan. Mulle riittää nyt kuvat makkarin seinällä ja sitte myöhemmin hääkuvat jonnekki, missä ne ei koko ajan pääse hyppimään silmille.

Oon viikon etsiny kivoja ideoita ikkunoiden koristeluun ja tulin siihen tulokseen, että haluan tehdä siihen aina fiiliksen mukaan jotain. Pian on juhlat tulossa, joten tällasta tällä kertaa. ;) 


Jouluksi taitaa viirinauhat vaihtua lumihiutaleisiin. 



Taas tuli ommeltua pari tilkkutäkkiä. Tää on niin koukuttavaa hommaa! :D Nuo kankaat löytyi HH-sisustuksen palalaatikosta ja mummulasta.





-Hannarii

2 kommenttia:

  1. Ihana tilkkupeitto! Tuollaisesta olen itsekin haaveillut, mutta saas nähdä milloin uskaltaudun kokeilemaan taitojani, (joita siis ei ole)! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt vaan kokeilemaan! Itekkään en ole mikään super ompelija, mutta noita tilkkutäkkejä on syntynyt jo toista kymmentä ihan tässä vuoden sisällä. Tuosta yksinkertaisesta neliömallista on niin helppo aloittaa! :)

      Poista