tiistai 15. huhtikuuta 2014

Meidän hääsivut

Mietin pitkään, että minkälaiset hääkutsut laitamme vieraille. Ensimmäinen vaihtoehto oli tietysti itse askarrellut kutsut. Sitten löysin muutamat aivan ihastuttavat hääsivut netistä ja TAJUSIN! Kuinka helppoa on päivittää nettiin tietoa häistä ja miten paljon saan nettisivuilla kerrottua asioita verrattuna tavalliseen korttiin. Kävimme siis loppukesästä ottamassa Save The Date korttia varten kuvan ja teetimme Vistaprintin kautta STD-kortit. Kortit lähtivät postiin vuoden vaihteessa. Niissä oli yksinkertaisesti ilmoitettu nettiosoite, päivämäärä ja tervetulotoivotus häihimme. Kortit tulivat paljon halvemmaksi kuin se, että olisin ostanut kilokaupalla askartelutarvikkeita ja istunut monta tuntia väkertämässä pitsejä ja nappeja kartonkiin. 

Nettisivujen etusivulla on pieni esittely meistä, hääinfo, kaasojen ja bestmanien esittely, majoitustarjontaa, juhlapaikan esittely, vieraskirja ja kaikkea joutavaa hömpötystä. :D Sivuista tuli mielestäni oikein sievät ja persoonalliset. Saan tarvittaessa laittaa sinne tietoa mahdollisista muutoksista ym.. Ei tarvitse jälkikäteen soitella vieraille tai laittaa tekstareita perään. Vieraat saavat myös ilmoittautua häihin vieraskirjan kautta. 





Kaasojen ja bestmanien esittelysivulta löytyi alla olevien leikkimielisten tekstien lisäksi myös kuvat, mutta niitä en viitsinyt tähän liittää.

"Kuten vanha uskomus kertoo, kaason tulee olla aina morsianta vanhempi, olen minäkin valinnut sen perusteella kaasoni. Ei vaisinkaan! :) Valitsin kaasoni toisen vanhan uskomuksen mukaan, mitä kauniimpi kaaso, sitä kauniimpia lapsia me saamme. "

"Sulhasen lähimpänä apulaisena häissä toimii bestman. Tapa on peräisin 200-luvulta, jolloin gootit ryöstivät morsiamia naapurikylistä. Tässä tapaksessa naapurikylästä *******sta. Sulhanen uskoutui kylän parhaalle miehelle aikeistaan lähteä morsiamen ryöstöön ja pyysi häneltä apua. Bestman on läsnä myös hääjuhlassa ja hänen tehtävänään on vartioida, ettei suku ryöstä morsianta takaisin. Tämän takia Tonikin lienee valinnut itselleen melko ronskit bestmanit. 
:D"

Sinulle joka haluat päästä vähällä vaivalla, jolla on vaikeuksia rajata kutsukorttien sisältöä niin suosittelen lämpimästi nettisivujen tekoa! Se oli yllättävän helppoa ja hauskaa jopa minunlaiselleni amatöörille.

-HannaRii

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti