keskiviikko 27. elokuuta 2014

DIY Venetsialaisvalot.

Sain kivan idean Pinterestista, jossa oli tehty valosarjaa päällystämällä pahvimukeja kuviokartongeilla. Menin penkomaan JouluKrääsäLaatikoita ja löysin monia käyttämättömiä valosarjoja. Siitä se ajatus sitten lähti. 





Kaikki oli tehtävä juuri siitä mitä kotoa kaapeista löytyi, koska toinen auto oli menossa sorsamehtällä ja toinen palasina tallissa. Häistä meille oli jäänyt ylimääräisiä muovimukeja, oranssia teippiä sekä vihreää helmiäispaperia. Sitten tarvittiin enää vain liimaa ja sakset.



Jouluvalosarjasta revin tähtihärpäkkeet pois lamppujen päältä. Sitten leikkasin muovimukit keskeltä kahtia, jotta niistä tuli vähän pienempiä. Mukit voi koristella periaatteessa ihan millä vaan. Lopuksi tein viillot (käyttäen pientä väkivaltaa) mukien pohjiin ja pudotin lamput sisään. DONE. Hauskaa, ilmaista ja helppoa!





Pari päivää takaperin tein superlöytöjä superhalvalla paikallisesta sisustusliikkeestä. Mutta nämä löydöt saavat asustaa meidän kaapeissa vain hetkisen, kunnes jatkavat matkaa tuleville omistajilleen. :)





-Hannarii

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti