perjantai 4. huhtikuuta 2014

Hääohjelma?!

Kun on ollut vieraana ja työnsä puolesta elämänsä aikana useissa häissä, niin suurin osa hääleikeistä ja teemoista alkaa tuntua tylsiltä ja kulutetuilta. Tärkeintä on rento ja iloinen tunnelma. Liian tarkasti suunniteltu aikataulu vain rasittaa kaikkia juhlijoita. Jenkeistä rantautuu jatkuvasti uusia ideoita tänne meillekin, mutta en saa millään istutettua niitä meidän häihimme sopiviksi. Lisäksi niitäkin tuntuu olevan tämän kesän jokaisissa häissä. Jokainen varmasti haluaa häistä kuitenkin oman näköiset, mutta miten saat omat juhlasi juuri TEIDÄN näköiseksi? ♥

Yritin ratkaista pulmaa listaamalla aluksi meidän lempipuuhiamme ylös. Sainkin paperille muutaman sanan, RAVIT, VALOKUVAUS, LAUTAPELIT, LUONTO ja KÄSILLÄ TEKEMINEN. Tästä lähti suunnittelu etenemään. Perinteitä noudattaen heitämme kuitenkin sukkanauhan sekä kimpun. Hääbändimme on paikallinen yhden miehen (joka korvaa ainakin 10 miestä) bändi. Samainen muusikko esiintyi myös veljeni häissä muutama vuosi takaperin. Perinteitä sopivasti kunnioittaen! ;)


Meidän Missi

Ravit tulevat olemaan osa juhlaamme. Älkää säikähtäkö, emme toki istu telkkarin ääressä lauantai-illan raveja katsomassa, vaan jokainen vieras saa pienen "maistiaisen" ravimaailmasta. Enempää en tohi paljastaa.




Minä


Valokuvaus tulee näkymään häissä tiiviisti koko juhlan ajan. Varasimme kuvaajan koko päiväksi paikanpäälle. Lisäksi olen nyt tekemässä suurta etsintää, nimittäin valokuvaa jokaisesta sadasta vieraasta ja ensisijaisesti sellaista kuvaa, josta löytyy juhlavieraan lisäksi joko sulhanen tai morsian. Onneksi kuljen joka paikassa kamera kaulassa! :) 



(kuva)
(kuva)

Lautapelit/pelailu näkyy juhlassa tietovisana, jossa vieraat saavat sekä morsiamen, että sulhasen viirin käteen ja nousevat pelin aluksi seisomaan. Kysymykset ovat muodossa "kumpi on?". Väärin liputtanut joutuu keskeyttämään pelin ja istumaan alas. Viimeinen mies pystyssä on voittaja. Hevosenkengän heitto sopisi hyvin raviteemaan. 
Myös pihapelit houkuttaa, mutta pelkään, että tulee pian liikaa tekemistä yhdelle illalle. 



(kuva)

Luonto on osa juhlaamme jo vihki- ja juhlapaikan ansiosta.  Meidät vihitään luonnonhelmassa pihaladossa. Alttaritauluna toimii kaunis kesäinen maisema. Vanhan kyläkoulun pihapiiri on idyllinen paikka nauttia tervetulomaljat ja toivottaa väki lämpimästi tervetulleeksi juhlaamme. 



metsästäjien vieheet


Rasioita vessapaperirullista 

Itse tehdyssä on aina se oma lumonsa ja erityisyytensä. Olen askarrellut vaikka ja mitä. Sulhasen käsillätekeminen tulee näkymään lasisten booliastioiden jalustoissa sekä tieviitoissa.  Koska rakas sulhanen ja hänen bestmaninsa ovat kaikki innokkaita erämiehiä, on miesväen vieheet askarreltu viime syksyn riistasadon höyhenistä.


-HannaRii

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti