lauantai 5. huhtikuuta 2014

Tuolileikki

Istumajärjestys vai ei?

(kuva)
(kuva)

Tarvitaanko oikeasti häihin istumajärjestystä? Joskus se helpottaa ja sujuvoittaa siirtymistilanteita. Toisinaan taas ennalta määritelty paikka voi ahdistaa. Minusta istumajärjestystä suunniteltaessa olisi tärkeää tuntea jokainen henkilö, jolle olet valitsemassa vierustovereita.

Meillä on pyöreästi noin sadan hengen juhlat. Ensimmäinen ajatus minulla ja sulhasella oli jättää paikkojen valitseminen kokonaan vieraille. Toinen idea oli keksiä pöydille omat nimet ja vieraat olisivat saaneet valita heille ennalta valitussa pöydässä paikkansa. Pisimpiin pöytiin mahtuu kuitenkin 16 henkilöä, joten paikkojen valitsemisesta saattaisi tulla melkoinen hässäkkä. Nyt olemme kuitenkin kallistumassa perinteiseen tyyliin, että teemme kaikille istumajärjestyksen. Toisin sanoen minä teen. Meidän kanssamme samassa pöydässä salin toisessa päässä istuisi kaasot ja bestmanit puolisoineen. Montakohan eri pöytäkarttaa olen jo ruutupaperille piirtänyt, huh huh.. Olisi varmaan minunkin järkevää ottaa ne tarralaput käyttöön pöytäjärjestyksen suunnittelussa. Eikä siinä omalla paikalla ole pakko kököttää koko iltaa. Lähinnä ajattelen istumajärjestyksen koskevan vain hääateriaa. 



(kuva)

(kuva)


Pöytäkartaksi olen miettinyt jaloilla seisovaa liitutaulua. Liitutauluja näytti löytyvän ainakin IKEALTA ja työpaikaltani. Siihen saisi kartan joko piirrettyä liitutaulutusseilla tai paperista askarrellut pöytäkartat magneeteilla kiinni. 

Pöytiin paikkakortti-ideat ovat vähän hakusessa. Olen tilannut ruskeita tageja, mutta toteutus, miten niitä voisi käyttää on vielä auki. 



(kuva)
Jos laittaisi jokaisen omaan viinilasiin tagin kiinni, niin ei oma lasi olisi heti hukassa. Pitopalvelu selviäisi vähemmällä tiskillä. ;)

(kuva)
(kuva)

-HannaRii


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti