keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

I Want Candy!

Pian pääsemme kauan odotettuihin KAKUN MAISTAJAISIIN juhlapaikkaamme. Ensimmäinen mielikuva on amerikkalaiset kakun maistajaiset, jossa pariskunnat istuvat pienissä pyöreissä pöydissä. Heille tarjoillaan kymmeniä eri kakkuvaihtoehtoja, joita sitten maistellaan ja arvioidaan, mikä on parhaimman makuinen omiin häihin. Nämä kakunmaistajaiset ovat juhlapaikassamme ja pitopalvelu leipoo kaikenlaista pientä purtavaa illaksi. Tilaisuuteen on kutsuttu tämän kesän morsiuspareja. Lisäksi pariskunta saa ottaa mukaan esimerkiksi kaason ja bestmanin, joiden kanssa on mahdollisuus suunnitella omien häiden toteutusta. Samalla voi tietysti tutustua paremmin tiloihin ja muihin sen kesän morsiuspareihin. Ihanaa päästä jakamaan ideoita ja ottamaan vastaan vinkkejä toisilta, unohtamatta herkuttelua! :D
kuva

Olemme jo valinneet hääkakun, mutta haluaisin siihen rinnalle jotain pientä makeaa. Olen miettinyt konvehteja, keksejä, cake popseja,  mansikoita, rocky road-suklaata tai macaronseja. Mitään muita ideoita? Karkkibaari on meillä poissuljettu vaihtoehto.

Macarons, kuva
Mansikoita, kuva
Cake pops
Rocky road

Rocky mountains chocolate


Kaikki näyttää liian hyvältä. Mutta halpa, helppo ja nopea taitaa kallistua tuon Rocky road-suklaan puoleen. Ja pitäähän se suklaan himo saada omana hääpäivänä tainnutettua. Rocky roadiin pitäisi jostain löytää niitä Haribon mini vaahtokarkkeja ja hyvä resepti. 


-HannaRii

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti