torstai 1. toukokuuta 2014

Polttaripäivä


No nyt se on ohi, kauan odotettu polttaripäivä. Kerron nyt lyhyesti polttariviikonloppuni kulusta. 

Menin normaaliin työpaikkani tyhy-iltaan. No pian minulle selvisikin, että se ei ollut vain työhyvinvointi-ilta, vaan ihanat työkaverini olivat järjestäneet minulle polttarit. Sain ihanat morsiamen kuteet ja kassin täynnä hyödyllisiä ja ei niin hyödyllisiä asioita. Kävimme kokeilemassa vähän erilaista kurlinkia. :D Sen jälkeen söimme erittäin hyvin pihviravintolassa jossa sain ihanan yllätysdrinkin. Tottakai iltaan kuului myös hieman geokätköilyä, koska yksi työkavereistani on siihen hurahtanut. Illalla mökillä saunoimme ja kävin vielä heittämässä talviturkin lammessa venäläisturistien ihmetellessä rannalla untuvatakeissaan. :D Nautimme mökillä iltapalaa ja sain työkavereilta ihanan korin täynnä hyödyllisiä tavaroita avioliittoa varten. <3


Seuraavana päivänä ajelin aamupäivästä kotia kohti olettaen, että minulla on kiire tallille. Meidän kotitiellä seisoikin yllättäen lauma kasarityylisiä, neonvärisiä ja toinen toistaan tyylikkäämpiä naisia kuohujuomat kädessä. Eli tästä sai varsinaiset polttarit alkaa.


Ensimmäisenä sain tietenkin riisua kamppeeni ja uudet taivaallisen ihanat KasariDiscoHileVaatteet ylleni, jotta sulauduin tähän porukkaan mukaan. 




Yllättäen jatkoimme kotoa matkaa takaisin siihen suuntaan, mistä olin tullutkin. Tyttökaverit nauroivatkin, että ei ollut ihan helppoa päättää, mistä minut haetaan. Ajoimme siis takaisin Kalajoen Hiekkasärkille, mistä olin tullutkin. Perillä särkillä odotti seuraava yllätys, yksi ihana ystävä lisää!! Ja oikein pääkaupungista saakka. <3 Sain kaasoilta tehtävälistan , joita tuli illan aikana suorittaa, mutta siitä ei nyt sen enempää. Kävimme syömässä Sandy Keltissa. Samalla sain esitellä jokaisen ystäväni, jotta tulimme toisillemme paremmin tutuiksi. Alkuillan kohokohta oli tietenkin VESSANPÖNTTÖRALLI! Käytännössä ajoimme rallia sähköistetyllä potkulaudoilla, joissa istuimina oli aidot posliinipytyt. Ja voin kertoa, että HAUSKAA OLI!





Voitto kotiin! (pientä vilppiä käyttäen)


Illansuussa majoituimme mökille meren rantaan. Siellä sain pienen Unelmien Mies-askartelutehtävän ja sehän minulta onnistui. Ihanat ystäväni olivat keksineet hyödyntää osaamisiaan ja minua odottikin hieronta sekä hiushoito ja hiusten leikkaus. Aaaah, ihanan rentouttavaa. <3 Tietenkin iltaan kuului vielä perinteitä noudattava morsiussauna, jossa ei nauruilta vältytty. Rakas takapuolenikin sai kärsiä havuneulasten pistoista vielä seuraavana aamuna. :D 



Ei voi kuin ihmetellä, miten ihania ystäviä minulla on ja kiittää ihan jokaisen panostusta tähän viikonloppuun! <3 


-HannaRii


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti