keskiviikko 21. toukokuuta 2014

15minuutin sormus

Teimme tänään varmaan ennätyksellisen ajan vihkisormuksen sekä kravaattien hankinnassa. Meillä oli treffit kaupungissa ja tavoitteena löytää minulle sormus, johon olisi istutettu mummuni korvakoruista timantit. Astelimme ensimmäiseen kultasepänliikkeeseen, jossa myyjä ehdotti heti, että voisi kiillottaa korvakorut ja minun pitäisi alkaa niitä käyttämään. Ne olivat lojuneet korulippaan pohjalla ja olivat todella nuhjuisen näköiset. Kiillotetut korvikset pääsivätkin heti korviin ja niistä tuli kuin uudet. ♥ Ensimmäisestä liikkeestä ei kuitenkaan sopivaa sormusta löytynyt. Ehtoina sormukselle oli, kapea ja siro malli, timantti (tai muutama) pitää olla, sen kanssa pitää pystyä tekemään töitä.  En ala sitä joka välissä riisumaan.

Tähän mennessä kaupunkireissumme oli kestänyt noin 10 minuuttia. Astelimme seuraavaan liikkeeseen ja sormustarjontaa vilkaistessa tämä yksi osui heti silmään. Alunperin olin suunnitellut valkokultaista sormusta, mutta nyt minulla oli kultaiset mummun timanttikorvakorut, joten nyt keltakultainen vei voiton. Eli alkuperäiset suunnitelmat muuttuivat aivan toisiin. 15minuutissa löytyi sormus ja sain vielä korvakorutkin.

Toinen tavoitteemme oli löytää sulhaselle ja kolmelle bestmanille kravaatit. Kuulosti lähes mahdottomalta tehtävältä, koska olin aikaisemmin käynyt kaupoissa vilkuilemassa solmioita  eikä enää mitään ollut jäljellä. Kävelimme ensimmäiseen pukuliikkeeseen ja vihreiden kravaattien tarjonta näytti aika säälittävältä. Onneksi ystävällinen myyjä kerkesi paikalle ja kaivoi jostain uumenista kauniin vihreän solmion. Tässä vaiheessa piti ristiä kädet, että niitä löytyisi neljä samanlaista. Ja kerrankin nappasi! 30min kaupungissa ja homma oli hoidettu. :)



-Hannarii

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti