keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Tuikkutestausta ja liitutaulun tuunausta

Reilu viikko aikaa häihin ja vielä ei osaa jännittää yhtään. Lähinnä alkaa tuntua siltä, että kaikki tekeminen loppuu kesken. Tekisi mieli vielä värkätä kaikkea ihania hääjuttua, mutta kaikki alkaa olla jo valmista. Täytyy siis alkaa kohta kehittelemään jotai uutta projektia itselle. Jotain, joka ei tule yhtä kalliiksi,  mielummin päinvastoin! ;)

Tänään testailen noiden tuikkukuppien toimivuutta. Otin siis riskin ja koristelin pilttipurkit tuikkukupeiksi sekä maljakoiksi. Ostin läjän parafiinituikkuja ja nyt teen koepolttoja kotosalla. Minähän en usko ennenkuin saan itse kokeilla.




Saa nähä, miten käy.. Onko talo palanut kun sulhanen tulee kalareissulta kotia. 

Lainasin tällä viikolla työpaikalta liitutauluja ja aloin kehitellä niihiin koristeluita. Vähä kaapinpohjalta teippiä reunoille ja vanhat paperimassasta askarrellut sydämet koristeiksi. Saa luvan kelvata.  :)




Joku muu, jolla on kaunis käsiala saa sitten toimia kirjurina. Täytyy varmaan pyytää hääapulaisilta käsialanäytteet ja laittaa yksi heistä hommiin ensi perjantaina. :)

Vihkipaikkaa, eli meidän tapauksessamme pihalatoa olisi tarkoitus koristella vihreillä ja valkoisilla pompomeilla sekä näillä kakkupaperinauhoilla. 



Niin ja postissa odottaa sateenvarjo, jonka kuvaajamme käski hommata. Huomenna saa mennä senkin hakemaan. <3 Pitää vaan toivoa, että sitä joudu käyttämään hääpäivänä. Ainakin tällä hetkellä sääennustukset näyttävät poutaisilta.

-Hannarii

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti