sunnuntai 18. toukokuuta 2014

26v. ja tivoli

Kesäisiä terveisiä meiltä! Takana niin ihana päivä pitkästä aikaa. Tällä viikolla kun on kaikki meidän taloudessa huollossa tai sinne menossa, molemmat autot ja tietokone. Tottakai sillon kaikki hajoaa, kun pitäsi säästää elämän tärkeintä päivää varten.

Aamulla heräsin kuudelta, kun mies tuli yövuorosta kotiin. Kannoin matot pihalle ja tein suursiivouksen. Sen jälkeen tein viimeisiä hääaskarteluja. Huomenna on palaveri kuvaajamme kanssa, joten täytyi vähän leipoa suklaakakkuja :D Leipomisen viime metreillä minut yllättikin ihana ystäväni kolmen minikoiransa ja vanhempiensa kanssa.  Samalla oven avauksella sisälle sattui myös rakas äitini kesäkukkien kera. ♥ No se niistä suklaakakuista. ;)






Iltapäivästä sovin  treffit tivoliin kaasoni kanssa. 26 vuotta ja tivoli ei ollut enää niin hyvä yhdistelmä.  On tainnut kymmenessä vuodessa vähän itsesuojeluvaisto kasvaa. Kaikista hurjin laite johon uskaltauduimme oli "HipHop". Samaisessa laitteessa max 4v. tyttö istui ilmekkään värähtämättä, varpaitaan tuijotellen koko rieputuksen ajan, kun minä taas kiljuin ja puristin kaasoa kädestä. Kaiken kukkuraksi vasta toisella kerralla samassa laitteessa kaasoni uskalsi avata silmänsä noin viideksi sekunniksi. :D Ennen sitä mentiin pää edellä jokaiseen laitteeseen, nyt possujuna tuntui parhaimmalta vaihtoehdolta ja näyttikin paljon kivemmalta.




Kummitusjuna oli pakko kokeilla ensimmäisenä.


Tässä kohtaa vielä nauratti.



Tähän loppuikin tivolireissu, peläten, 
että pehmikset olisivat tulleet ylös yhtä nopeaa kuin menivät alas.



-Hannarii


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti