lauantai 24. toukokuuta 2014

Siivouspäivä ja lätkää


Sulhanen lähti eilen etelä-Suomeen viettämään ystävänsä polttareita ja minä saan viettää laatuaikaa tyttöjen seurassa. Perjantaina käytiinkin anopin kanssa ostamassa oman kylän puutarhalta kesäkukkia. Sain maailman ihanimman apulaisen kukkia istuttamaan, kun veljenpoika tuli kylään. Kylläpä minä pääsin illan helpolla, kun velipoika leikkasi nurtsin ja A. 2 vee istutti kukkia tädille. ♥ Jäätelöpalkalla tietenkin.




Ja kyllä, sorsat olivat kivoja.



Tänään vietin laatuaikaa ystäväni kanssa osallistumalla SIIVOUSPÄIVÄÄN. Ihmisiä olikin kivasti liikkeellä heti aamusta,  vaikka epäilimme, että kaikki lähtevät hellettä pakoon merelle. Helteessä paahtumisen jälkeen palkitsin itseni vielä kampaamokäynnillä. Nautin kampaamon viileästä ilmasta, hierovasta tuolista, väriterapiasta sekä päähieronnasta. :) Illalla suuntasin vielä kaasoni kanssa ensimmäiselle terassisiiderilleni ja katsomaan siinä sivusilmällä Suomen peliä. Illan päätteeksi vielä jätskikioskin kautta kotia kohti.



Häätouhut alkaa olla loppusuoralla. Valokuvaaja kehoitti hommaamaan valkoisen sateenvarjon ja ottamaan koiramme mukaan kuviin. Tein työtä käskettyä. Sateenvarjo on hankittu ja koira saatu edustuskuntoon. ;)


-Hannarii

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti