lauantai 17. toukokuuta 2014

Hääkakkua ja muuta

No niin, olemme päässeet yhteisymmärrykseen hääkakun suhteen. Emme ole mitään ylimpiä kakkujen ystäviä. Kotona en ole leiponut täytekakkua varmaan seitsemään vuoteen. Alunperin suunnittelimmekin ottavamme hääkakuksi ihan perinteisen mansikkakakun. Nyt kuitenkin saimme leipomosta hyvän idean ja tarjouksen, joten hääkakkumme tulee olemaan karpalo-mascarponekakku. :)

Inhoan perinteisiä kakkukoristeita, joissa on hääpari halailemassa tms.. Illalla oli siis ihan pakko nousta sängystä takaisin ylös, koska sain idean kakkukoristeen tekoon.




Nyt saan jälleen viivata yhden kohdan yli tekemättömät-listasta. :D Vuosi sitten tilasin sulhaselle ja itselleni kengät häihin. Itselleni tietenkin kahdet. ;)Eilen vihdoin Toni sai sovitettua kenkiä puvun kanssa ja luojankiitos ne oli passelit. Illalla kävimme myös bestmanin ja hänen puolisonsa kanssa paita ja kravaatti ostoksilla. Valkoiset kauluspaidat löytyi, mutta vihreiden kravaattien metsästys jatkuu. Netistä en uskalla tilata jos tuleekin väärän sävyinen kraka. :/ Näin lakkiaisten ja valmistujaisjuhlien alla kaikki kivat värit oli jo menneet kaupoista tai ei ollut saatavissa kuin yksi aina tiettyä väriä. Jospa sitä alkaisi kiertelemään kangaskauppoja seuraavaksi ja teettäisi neljä samanlaista kravaattia miehille. Yhden kravaatin hinnaksi tulisi vain parikymppiä+materiaalikulut.


ps. Rakas sulhanen oli tippunut eilen hevosen kärryiltä, tuloksena hieman arpia naamassa, ruhjeita käsissä ja polvessa. Pitääkö laittaa ajokielto  viikkoa ennen häitä?! :D
:D                                                                      -Hannarii

4 kommenttia:

  1. Onpa hieno tuo kakkukoriste. :) tykkään kovin tuosta tyylistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) se onkin tehty kaikesta mitä kaapista löytyi.

      Poista
  2. Vastaukset
    1. :D Ne oli kyllä niin makeet. :D Ja on kovassa käytössä koko kesän, kun tuntuu näitä juhlia riittävän.

      Poista